09.10.2024 77

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Zeynep Gültürk, 7.sınıf öğrencileriyle “Şehir Kütüphanesi" adlı oyun çalışmalarına başladı.  Okulumuz sanat çalışmalarıyla güçleniyor, öğrencilerimiz sanatla iç içe büyüyor.

“Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur. Bir millet ki resim yapmaz, bir millet ki heykel yapmaz, bir millet ki fennin gerektirdiği şeyleri yapmaz; itiraf etmeli ki o milletin ilerleme yolunda yeri yoktur. Bir milletin sanat yeteneği güzel sanatlara verdiği değerle ölçülür.”

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

09-10-202409-10-2024