Pendik Atatürk Ortaokulu e-Güvenlik Politikası Amaçlar ve Politika Kapsamı

17.11.2021 1715

Pendik Atatürk Ortaokulu e-Güvenlik Politikası Amaçlar ve Politika Kapsamı 

 

• Atatürk Ortaokulu, çevrimiçi güvenliğin (e-Güvenlik), bilgisayarlar, tabletler, cep telefonları veya oyun konsolları gibi teknolojiyi kullanırken, dijital dünyadaki çocukların ve yetişkinlerin korunması için vazgeçilmez bir unsur olduğuna inanmaktadır. 

 

•  Atatürk Ortaokulu, internetin ve bilgi iletişim teknolojilerinin günlük yaşamın önemli bir parçası olduğuna inanır. Dolayısıyla, riskleri yönetmeleri ve bunlara tepki vermek için stratejiler geliştirmenin yollarını öğrenmeleri için gençler desteklenmelidir. 

 

•  Atatürk Ortaokulu, eğitim standartlarını yükseltmek, başarıyı teşvik etmek, personelin mesleki çalışmalarını desteklemek ve yönetim işlevlerini geliştirmek için kaliteli internet erişimi sunma yükümlülüğüne sahiptir. 

 

•  Atatürk Ortaokulu, tüm gençlerin ve personelin çevrimiçi olarak potansiyel zararlardan korunmasını sağlamakla sorumludur. 

 

• Bu politika, yöneticiler, öğretmenler, destek personeli, gençler ve ebeveynler için hazırlanmıştır. 

 

• Bu politika, internet erişimi ve kişisel cihazlar da dahil olmak üzere iletişim cihazlarının kullanımı için geçerlidir; gençlerin, personelin ya da diğer kişilerin çalıştıkları dizüstü bilgisayarlar, tabletler veya mobil cihazlar gibi uzaktan kullanım için okul tarafından verilen cihazları da kapsamaktadır. 

 

Güvenlik Politikalarımızın devamı için TIKLAYINIZ